Севим Али в "Росенец": Ахмед Доган е тук

1
Спрян е интернетът и токът в имота на Ахмед Доган
Спрян е интернетът и токът в имота на Ахмед Доган Видео: bTV

Спрян е интернетът и токът в имота на Ахмед Доган

През последните дни напрежението около резиденцията на почетния председател на ДПС, Ахмед Доган, в „Росенец“ ескалира, като привърженици на партията остават на място, изразявайки своите опасения за неговата безопасност и настоявайки за единството на партията. Според приближени до Доган, няма разцепление в ДПСпартията е единна под ръководството на своя почетен председател.

Тук сме, защото от четвъртък имаме опасения и сигнал за сигурността и здравето на Ахмед Доган. Дали мутринските времена от 90-те години не се връщат в европейска България, попита независимият депутат Севим Али, подчертавайки тревогите на присъстващите. Въпреки тези опасения, Али заяви пред bTV, че Ахмед Доган е в отлично здраве и продължава да пребивава в своята резиденция.

Ситуацията в „Росенец“ се усложнява, като привържениците на Доган посочват, че са принудени да чакат вече четвърти ден, като някои от тях са спали на място през нощта. Късно снощи е спрял интернетът и токът в района, което допълнително нажежи обстановката и увеличи притесненията за сигурността на почетния председател.

Според представителите на ДПС, които са на място, няма основание за спекулации относно разделението в партията. „Няма ДПС-Доган, няма ДПС-Пеевски. Има едно ДПС – на почетния председател д-р Ахмед Доган“, категорично заяви Севим Али, опровергавайки слуховете за вътрешни конфликти в партията.

Привържениците на Доган са категорични, че ще положат усилия за регистрацията на партията както в Централната избирателна комисия, така и по места, както и за участие в регионалните комисии. Те твърдят, че имат пълномощни от Джевдет Чакъров и ще се ангажират активно в предстоящите процеси.

Междувременно, на място продължава да се наблюдава движение на автомобили, като много джипове влизат и излизат в имота, обитаван от Доган. Сред посетителите беше забелязан и Рамадан Аталай, както и други народни представители, което подсказва, че ситуацията около „Росенец“ остава динамична.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Брак шинди!
    Дейба и гаджалите ви рязани, дейба! Вържете го тоя боклук насред ЦСЗ, че да може на който неумит циганин му се доебе, да угаси пожара в задника на тоя дъртак!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари