Севда Шишманова претърпя катастрофа

0
Журналистката е в реанимацията на МБАЛ "Света Анна" във Варна
Журналистката е в реанимацията на МБАЛ "Света Анна" във Варна Снимка: БНТ / Архив

Журналистката е в реанимацията на МБАЛ "Света Анна" във Варна

Журналистът от Българската национална телевизия Севда Шишманова е пострадала при пътен инцидент във Варна и в момента се намира в реанимацията на многопрофилната болница за активно лечение "Света Анна" в морския град. Информацията беше потвърдена от лечебното заведение, но допълнителни детайли за състоянието ѝ не бяха предоставени, пише вестник "24 часа".

Севда Шишманова, известна с дългогодишния си опит и професионализъм в БНТ, е станала жертва на пътен инцидент, подробностите за който все още се изясняват. След постъпването ѝ в спешното отделение, медицинските екипи са предприели всички необходими мерки за стабилизиране на състоянието ѝ.

Колегите на Севда Шишманова изразиха своята подкрепа и загриженост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари