Севда Шишманова се е преобърнала с колата си на завой

0
Животът ѝ е вън от опасност
Животът ѝ е вън от опасност Снимка: © Личен архив

Животът ѝ е вън от опасност

Снощи журналистът Севда Шишманова претърпя катастрофа по пътя между Варна и Добрич, за щастие без сериозни наранявания. Инцидентът се случи около 20:50 часа в района на "Аксаковска панорама", когато Шишманова не успя да вземе десен завой, загуби контрол над автомобила и се преобърна. В момента на инцидента тя е била сама в автомобила, информира вестник "24 часа".

Настанена в неврохирургия

След инцидента Севда Шишманова е настанена в неврохирургичното отделение за наблюдение. По информация от медицинските специалисти, животът ѝ не е в опасност и няма никакви счупвания. Журналистката обаче е с множество наранявания, които изискват наблюдение и грижи.

Очакване на резултати от тестове и експертизи

В момента се очакват резултатите от тестовете за алкохол и наркотици, които ще бъдат готови след няколко дни. Също така се подготвя техническа експертиза на автомобила, резултатите от която ще бъдат налични до седмица. Тези резултати ще помогнат за изясняване на причината за инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Николай
    Той пътя е добър, ама масово не се спазват ограниченията. Редовно има някой изхвърчал там. Както и на кръговото към Кранево.
  • 8
    1
    русенец
    В този район пътят е добър и ако ти е изправна колата, ти не си пиян, не чатиш и спазваш правилника, то няма как да излетиш от пътя.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари