Селин Дион се завърна на сцената с уникално изпълнение в Париж

2
Певицата написа в социалните мрежи, че всички атлети трябва да бъдат горди, че са част от спортното събитие
Певицата написа в социалните мрежи, че всички атлети трябва да бъдат горди, че са част от спортното събитие Снимка: Facebook / Céline Dion / Laura Gilli

Певицата написа в социалните мрежи, че всички атлети трябва да бъдат горди, че са част от спортното събитие

Канадската певица Селин Дион се завърна на голямата сцена със зашеметяващо изпълнение - кулминация на церемонията в Париж, с която бяха открити XXXIII Летни олимпийски игри. Пищният спектакъл продължи близо четири часа. Шоуто започна с грандиозни светлинни и звукови ефекти, които представиха френската култура и наследство.

Селин Дион изпълни емблематичната песен "Химнът на любовта" на легендарната Едит Пиаф от една от терасите на Айфеловата кула. Звученето на песента, съчетано с уникалната атмосфера на Париж, добави допълнителен емоционален заряд към откриването.

В своето обръщение към спортистите и зрителите, публикувано във Facebook, Селин Дион изрази радостта си от участието в откриването на Париж 2024. "За мен е чест да участвам тази вечер, за церемонията по откриването на Париж 2024 г., и съм изпълнена с радост да се върна в един от любимите си градове! Най-вече съм толкова щастлива да празнувам тези невероятни спортисти с всичките им истории за саможертва и решителност, болка и постоянство. Всички вие бяхте толкова фокусирани върху мечтата си и независимо дали ще вземете медал или не, надявам се, че това, че сте тук, означава, че тя се е сбъднала за вас! Всички вие трябва да сте толкова горди, знаем колко усилено сте работили, за да бъдете най-добрият от най-добрите. Останете концентрирани, продължавайте, сърцето ми е с вас," написа певицата в социалната мрежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    КараКольо
    Гротески кон ! Нъл уж беше болна, неизлечимо? Чълъми.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари