Селин Дион и Лейди Гага ще открият Олимпийските игри в Париж

1
Известни певици ще изпълнят песен на Едит Пиаф на грандиозната церемония
Известни певици ще изпълнят песен на Едит Пиаф на грандиозната церемония Снимка: Instagram

Известни певици ще изпълнят песен на Едит Пиаф на грандиозната церемония

Известните певици Селин Дион и Лейди Гага ще участват в церемонията по откриването на Олимпийските игри в Париж, съобщава британското издание "Independent". Според информацията, двете звезди са репетирали изпълнение на емблематична песен на френската певица Едит Пиаф.

Това събитие ще отбележи завръщането на сцената на Селин Дион, която не е излизала пред публика от 2022 г. насам, след като й беше диагностицирано сериозно неврологично заболяване. Това състояние ограничи нейните движения и я превърна в "жива статуя". Въпреки това, последните новини показват, че певицата се чувства по-добре и е готова да се завърне към музикалната сцена.

Наскоро Дион участва в драфта на млади хокеисти за нейния любим отбор "Монреал Канейдиънс", демонстрирайки подновения си дух и желание за активност. Това участие е важен знак за нейното възстановяване и готовност да продължи с артистичната си кариера.

Церемонията по откриването на Олимпийските игри в Париж се очаква да бъде грандиозно събитие, а участието на звезди като Селин Дион и Лейди Гага само добавя още повече блясък към него. Изпълнението на песен от репертоара на Едит Пиаф ще бъде трогателен момент, който ще подчертае културната значимост на събитието и връзката с френската музикална традиция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари