Сблъсък между двама мотористи край Девин

1

Катастрофата доведе до сериозни задръствания в района

Двама мотористи пострадаха при тежък сблъсък в района на "Беденски бани" край град Девин. Инцидентът е станал, когато двамата, мъже на възраст 40 и 37 години, са се сблъскали челно, докато са се движели в противоположни посоки. Единият пострадал е от Варна, а другият - от София. По информация на Елена Стоилова от пресцентъра на ОД на МВР - Смолян, сблъсъкът се дължи на близката дистанция между мотористите. И двамата са настанени в болница – единият с фрактура на ключицата, а другият със счупен крак, предаде 24 часа.

Катастрофата доведе до сериозни задръствания в района. По-рано същия ден, в същия участък от пътя между Смолян и Девин, два леки автомобила се сблъскаха, но за щастие при този инцидент няма сериозно пострадали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари