Съдът отложи делото за вписване на промени в ръководството на ДПС

0
Следващото заседание ще е на 15 ноември
Следващото заседание ще е на 15 ноември Снимка: Dunavmost

Следващото заседание ще е на 15 ноември

Отново отложено делото за промените в ръководството на ДПС.

Софийският градски съд не успя да даде ход на делото за вписване на промени в ръководството на Движението за права и свободи (ДПС) поради процедурни причини.

Причини за отлагането

Основната пречка са подадените жалби от лицата, на които при предишното съдебно заседание беше отказано да участват като трети лица в производството. Тези жалби в момента са в процес на администриране.

Следващи стъпки

Преди да продължи разглеждането на делото в Софийския градски съд, е необходимо произнасяне на Върховния касационен съд по подадените жалби. Следващото заседание е насрочено за 15 ноември 2024 година, 12:00 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари