Съдът отказа да пусне от ареста Красимира Трифонова

1
Трифонова е обвинена за убийството на 44-годишния Пейо Пеев
Трифонова е обвинена за убийството на 44-годишния Пейо Пеев Снимка: БТА / архив

Трифонова е обвинена за убийството на 44-годишния Пейо Пеев

Апелативният съд в София отново отказа да пусне от ареста Красимира Трифонова, която е обвинена за убийството на 44-годишния Пейо Пеев, съобщи БНТ. Убийството, което шокира обществото, се случи през януари тази година, като причината за него е спор за родителски права.

Тялото на Пеев беше открито в обгорен автомобил в квартал "Драгалевци". Разследването установи, че жертвата е била на шофьорското място в автомобила, а причината за смъртта е удушаване, според заключението на разследващите органи.

Това решение на съда е окончателно и е второто поред отказване на апелативната инстанция да освободи Трифонова. През юни тази година друг състав на същия съд също отказа да уважи молбата ѝ за освобождаване.

Според наличната информация, обвинената е влязла в сериозен конфликт с Пеев, като причина за това са били спорните родителски права. Престъплението е извършено с особена жестокост, а разследването продължава да разкрива нови детайли около случая.

Апелативният съд разгледа и аргументите на защитата на Трифонова, които настояват за освобождаването ѝ от ареста, но съдът отново прецени, че има достатъчно основания да се вярва, че тя може да извърши ново престъпление или да окаже влияние върху свидетели, ако бъде пусната на свобода.

Решението на съда затвърждава сериозността на обвинението и допълнително подчертава сложността на случая, който продължава да предизвиква широк обществен интерес. Въпреки че правната битка на Трифонова продължава, настоящото решение оставя малко надежда за промяна в мярката ѝ за неотклонение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари