С кои зодии си пасвамe най-добре?

0
С кои зодии си пасвамe най-добре?

Да откриеш най-подходящия винаги е било голямо изпитание, докато постигнеш добър резултат. Това може да стане по-лесно, ако знаеш кои от зодиите ти подхождат.  

Зодиакалният знак играе важна роля в: характера; отношението; начинът, по който приемаш нещата; начинът, по който се справяш с нещата; психическата устойчивост; мирогледът ти; твоите силни и слаби черти.

И така, кои два зодиакални знака образуват перспективна двойка? Ако отговорим на този въпрос правилно, то може да си спестим редица неприятности, докато търсим Принца.

Овен си пасва добре с Лъв

Ако принадлежите към тази зодия, трябва да си търсите Лъв.

Такава връзка обикновено се развива добре, защото и двата знака имат подобни идеали и по подобен начин се справят с нещата от живота. Лъвът много обича да бъде много ясен и точен, да играе по точни и ясни правила, което много добре се пасва с Овен. И двата знака са практични и във всички посоки и са любвеобилни. Овен е духовна подкрепа за Лъв, когато той е отчаян, или объркан при административни дейности и финансови дела. Отношението към живота и характерите на двата знака са основание да се смята, че между тях би се получил много добър съюз. В интимната сфера двата знака също си пасват много добре.

Скорпионът води Телеца към рая

В случай, че сте Телец, по-добре си търсете Скорпион. Фактът, който подкрепя това е, че Телецът винаги харесва и подкрепя силата и желанията на Скорпиона. В леглото двата знака са като магнити, вулкани от страст, които изригват при всеки допир. Телец и Скорпион никога не спорят помежду си, тъй като имат едно и също чувство и отношение към нещата, а дори и да се разминават в мирогледите си, винаги успяват да постигнат компромис. Това е доста изненадваща комбинация и съвпадение на характерите, което трудно може да се намери сред другите знаци. Скорпионът би могъл да помогне на Телец да направи правилен избор, тъй като Телецът се отнася с респект и доверие към думите на Скорпиона.

Рибите се нуждаят от Рак за спътник в живота

Ако сте Рак, Риби е добрият избор в живота за вас. Може да се окажете под дъжд от любов, който е и за двамата с еднаква сила и не стихва никога. Ако сте Рак и поделяте постеля с Риби, ще имате най-щастливата съдба на земята.

Стрелец открива рая във Водолей

Стрелецът е типичен знак от зодиака, който си подхожда добре с Водолей. Докато в началото може де има известни конфликти, то с течение на връзката трудностите се изглаждат и най-добрите моменти предстоят. Очертава се една благодатна и силна връзка, която остава до живот. Тези два знака са пример за разбирателство и любов един към друг.

Дева си пасва с Козирог

Ако сте Дева и си намерите партньор Козирог, може безрезервно да му се доверите, защото той е липсващата част, която ще ви направи завършени в една прекрасна комбинация. Няма да имате никакъв проблем с разбирането, тъй като Девата е практична и любвеобилна. Козирог има нужда от Девата, за да взима решения в дадени ситуации. Дева обича компанията на Козирог и целият респект във всички аспекти в продължение на времето, носят мили и красиви спомени и за двамата.

Близнаци и Везни са родени един за друг

За Близнаците ще бъде лесно да спечелят симпатиите и любовта на Везните, защото те са родени един за друг. Близнаците намират за очарователни Везните, а Везните намират Близнаците за симпатични и духовити – началото е поставено! Ще последват много дни, изпълнени със затрогващо интимно общуване, интелектуални и емоционални върхове, радост и удовлетворение от живота. Ако се колебаете относно едно по-сериозно обвързване, знайте, че връзката между Близнаци и Везни има много добър потенциал да прерасне в брак, макар че така и двамата ще се лишите от свободата, на която толкова много държите.

Източник: За Жената.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари