Русенска маникюристка покори Emily 2024

0
Мари Папазян се отличи в две категории и впечатли с авангардна визия
Мари Папазян се отличи в две категории и впечатли с авангардна визия Снимка: Facebook

Мари Папазян се отличи в две категории и впечатли с авангардна визия

Мари Папазян от Русе се открои със забележителни постижения на Годишните награди Emily 2024, утвърждавайки се като водещ професионалист в сферата на маникюра. Събитието, организирано от "Стар Нейлс", се проведе през уикенда в хотел SPS в град Пловдив, събирайки елита на бранша от цялата страна.

Талантливата русенка постигна впечатляващи резултати в две ключови категории на конкурса. В оспорваното съревнование за "Арт кадър", Папазян демонстрира своите изключителни умения и креативност, заслужено попадайки сред петте най-добри участници. Още по-впечатляващо е представянето ѝ в категорията "Салон на годината", където тя грабна първото място, утвърждавайки се като безспорен лидер в индустрията.

Освен конкурсната част, Мари Папазян за втора поредна година взе участие в престижното Авангардно нейл шоу. Тазгодишната тема "Венециански карнавал" предостави идеална възможност на русенската маникюристка да разгърне своя творчески потенциал. Тя впечатли публиката с пищна и аристократична визия, която перфектно въплъти духа на венецианските празненства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари