Русенска майка моли за помощ: 65 000 евро са нужни за лечението на Гошо

1
Семейството се нуждае от финансова подкрепа
Семейството се нуждае от финансова подкрепа Снимка: Facebook

Семейството се нуждае от финансова подкрепа

В емоционален пост в социалните мрежи, Корнелия Романова-Колеолова отправя сърцераздирателен апел за финансова подкрепа за продължаващото лечение на сина ѝ Гошо в Турция. Семейството се сблъсква със сериозни финансови затруднения, които застрашават продължаването на жизненоважната терапия.

"Бихте ли ни помогнали отново да се преборим за надеждата да продължи лечението на Гошо?" - пише майката, разкривайки тежката ситуация, в която се намира семейството.

Според публикацията, клиника "Анадолу" изисква авансово плащане от близо 65 000 евро за покриване на разходите за лечение през октомври и ноември. Тази сума е необходима за започването на следващия курс класическа химиотерапия, която се провежда ежедневно, успоредно с таргетна терапия с Алтузан на всеки 14 дни.

Романова-Колеолова споделя разбирането си за трудните времена, които всички преживяват, но въпреки това се обръща към обществеността с молба за подкрепа: "И въпреки това с плаха надежда Ви моля, подкрепете ни! Моля! С колкото можете! С каквото можете! Със средства, със споделяне на поста ми, с молитва или с положителната си енергия."

За тези, които желаят да помогнат финансово, има два начина за дарение:

  1. Чрез дарителска сметка в Пощенска банка: IBAN: BG84BPBI79214040909702 Титуляр: Корнелия Любомирова Романова-Колеолова
  2. Чрез онлайн платформата на Павел Андреев

Майката отбелязва, че фирми, които желаят да направят дарение, могат да го направят чрез договор за дарение, като средствата се преведат директно на клиниката по конкретна фактура.

В заключение на своя емоционален призив, Романова-Колеолова казва: "Моля помогнете ми да си върна любимия човек и да се преборя за здравето му! Благодаря Ви! Бъдете здрави и Бог да Ви помага!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари