Русе се готви за изложението "Дунавски овощари" 2024

1
Тази година Съюзът на дунавските овощари навършва 10 години от създаването си
Тази година Съюзът на дунавските овощари навършва 10 години от създаването си Снимка: Facebook / Съюз на Дунавските Овощари, архив

Тази година Съюзът на дунавските овощари навършва 10 години от създаването си

На 16 ноември 2024 година, зала "Арена Русе" ще бъде домакин на седмото поред специализирано изложение "Дунавски овощари", което се утвърди като едно от най-значимите събития за земеделския сектор в Североизточна България. Организатор на форума е сдружение "Съюз на дунавските овощари" – Русе, с подкрепата на Министерството на земеделието и храните, както и Държавен фонд "Земеделие". Събитието ще събере под един покрив десетки изложители и хиляди професионалисти и ентусиасти от аграрния сектор.

Голямо разнообразие от продукти и услуги на изложението

На изложението ще бъдат представени разнообразни и висококачествени продукти на български производители, които ще изкушат сетивата на посетителите. Щандовете ще бъдат отрупани с натурални сокове, нектари, сладка, конфитюри, мед, сушени плодове, ядки, вино и още много други продукти, които ще покажат богатството на родното производство. Красивата подредба и прецизният подбор на изложителите обещават едно незабравимо изживяване за всички посетители.

В отделна секция ще бъдат представени торове и препарати за растителна защита, посадъчен материал, специализирана техника и оборудване за градината. Изложителите ще предложат и решения за капково напояване, амбалаж, както и консултантски услуги от водещи компании в сферата на земеделието. В допълнение, на място ще бъдат представени и компании от сектора на банковото и застрахователното дело, както и фирми, които осигуряват сервиз и поддръжка на селскостопанска техника.

10 години "Съюз на дунавските овощари"

През 2024 година "Съюзът на дунавските овощари" отбелязва своя 10-годишен юбилей. В чест на тази важна годишнина, организаторите се подготвят да посрещнат още повече изложители и посетители. Планираната съпътстваща програма е насочена не само към професионалистите от сектора – фермери, търговци, кулинари и ресторантьори – но и към всички, които ценят качествените български храни.

Изложението "Дунавски овощари" през годините се утвърди като форум, който не само представя иновациите в аграрния сектор, но и създава възможности за бизнес контакти и развитие на пазара на български продукти. През 2024 година се очаква още по-голям интерес, както от страна на изложителите, така и на посетителите, които търсят най-добрите решения за своето производство или просто искат да се насладят на продуктите на родни производители.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    Психиатър
    До 1 - мартинчо пак ли те хванаха хапчетата за хормонална терапия и те възбужда Пенчо хахаха
  • 2
    1
    Русата пиарка
    Атракцията ще бъде моя тъпкач Бенчо с натикан калем в задника! Ще му направим селфи и кумунярските бабички ще му се радват! Да живее БКП и жалките кумуноидни деменции!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари