Румен Радев ще открие учебната година в СУ "Алберт Айнщайн"

0
По време на събитието се очаква президентът да произнесе слово пред учениците, учителите и гостите на училището
По време на събитието се очаква президентът да произнесе слово пред учениците, учителите и гостите на училището Снимка: Прессекретариат на държавния глава / Архив

По време на събитието се очаква президентът да произнесе слово пред учениците, учителите и гостите на училището

Новата учебна година в столичното 128 Средно училище "Алберт Айнщайн" ще бъде тържествено открита с участието на президента Румен Радев. Държавният глава ще присъства на официалната церемония, която ще се състои в понеделник, 16 септември, от 10:00 часа.

По време на събитието се очаква президентът Радев да произнесе слово пред учениците, учителите и гостите на училището. След официалната част от програмата е планирана среща между държавния глава и ръководството на учебното заведение, както и с преподавателския състав.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари