Румен Радев: Пожелавам на българските ученици здраве и една много успешна учебна година!

1
Президентът откри учебната година в 128 СУ „Алберт Айнщайн“
Президентът откри учебната година в 128 СУ „Алберт Айнщайн“ Снимка: Минко Чернев / БТА

Президентът откри учебната година в 128 СУ „Алберт Айнщайн“

В първия учебен ден на новата 2024/2025 година, президентът Румен Радев отправи вдъхновяващо послание към учениците от 128 Средно училище "Алберт Айнщайн" в столицата София. Държавният глава призова младежите да бъдат "истински творци на вашето собствено утро", подчертавайки важността на образованието за бъдещето на страната.

По време на церемонията по откриването на учебната година, президентът Радев изрази своите пожелания към всички български ученици: "На всички български ученици пожелавам здраве и една много интересна и успешна учебна година". Той подчерта специалното значение на този ден, отбелязвайки, че въпреки липсата му в официалния празничен календар на България, "той е истински народен празник".

След официалната част на събитието, държавният глава планира среща с ръководството и преподавателския състав на 128 Средно училище "Алберт Айнщайн". Тази среща предоставя възможност за обсъждане на актуални въпроси в образователната сфера и обмяна на идеи за подобряване на учебния процес.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари