Родна инфлуенсърка се оплака от тормоз и заплахи за живота

0
Психично болна жена отправя грозни заплахи към Ясмин Кирилова
Психично болна жена отправя грозни заплахи към Ясмин Кирилова Видео: NOVA

Психично болна жена отправя грозни заплахи към Ясмин Кирилова

Тормозът над инфлуенсърката Ясмин Кирилова продължава. Жената постоянно получава заплахи за живота на нея и детето ѝ от психично болна жена. След редица репортажи по темата институциите се намесиха. Прокуратурата настоя жената, налагаща тормоза, да влезе в болница за лечение. Според Ясмин това обаче не помогнало.

„В деня, в който излезе, започна да си прави нови акаунти. Пише ми, че ще изкорми детето ми. Не ѝ вдигам телефона, не отговарям на съобщенията. Свикнах да е част от живота ми. В момента чакам една експертиза от отдел „Киберсигурност” към ГДБОП. Вече се бави 6 месеца. Има 2-3 дела от майка ѝ срещу мен. Не осъзнава, че дъщеря ѝ е болна”, разказа в ефира на „Здравей, България” по NOVA инфлуенсърката. Тя допълни, че не е единствената жертва на тормоз.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    7
    какво да кажа
    Ами каквито инфлуенсърите, блогърите, влогърите и тем подобните им, такива и последователите им!😁😁😁
  • 0
    6
    N/A
    Какви прости тролове има в коментарите не е истина...заслужавате си да живеете в мизерията
  • 1
    5
    До 3
    Кого следиш бе,джендър третополов ? Търсиш си кур в УСраинския гъз ли ?
  • 2
    4
    ryeyeu
    Инфлуенсър.. Стриймър .. Все безполезни паразити.. Дсже безполезни не е правилно, а вредни, защото пълнят на пишлеметата главите с лъжи
  • 4
    3
    до 1
    И тебе са те пуснали с неправилно лечение. От известно време ти следя коментарите и мога да заявя, че ти си най-болния коментатор в този сайт. За публиката която не е наясно, тоя първия се пише "Кур за Зеленски в гъза", а последно се беше писал "Българин" и сипеше псувни срещу поредната жена.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари