Родители откриха сина си мъртъв в курортен комплекс край Бургас

1
39-годишният мъж от София е бил с рана в главата
39-годишният мъж от София е бил с рана в главата

39-годишният мъж от София е бил с рана в главата

39-годишен мъж от София е намерен мъртъв в комплекса "Маджестик", намиращ се край Бургас. Новината бе потвърдена от местните власти, които са започнали разследване по случая, информира Bulgaria ON AIR.

Откритието на родителите

Родителите на починалия са били принудени да разбият вратата на жилището му, след като от известно време не успявали да се свържат с него.

При влизане в жилището, родителите са намерили сина си мъртъв, с рана в главата. До него е било открито огнестрелно оръжие – пистолет, който е бил законно притежаван от него.

Разследването

По случая е образувано разследване, което ще изяснява обстоятелствата около смъртта на мъжа. Въпреки това, първоначалните данни насочват към версията за самоубийство. Пистолетът, намерен до тялото, е бил законно притежаван от починалия, което потвърждава възможността той сам да е сложил край на живота си.

Съдебна медицина

Тялото на мъжа ще бъде транспортирано в отделението по съдебна медицина към УМБАЛ - Бургас. Там ще бъдат извършени необходимите експертизи, които ще помогнат на следователите да потвърдят или отхвърлят версията за самоубийство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари