Д-р Александър Попов е откритият мъртъв мъж край Бургас

19
Любовна драма подтиква стоматолога от София да сложи край на живота си
Любовна драма подтиква стоматолога от София да сложи край на живота си Снимка: Александър Попов / Facebook

Любовна драма подтиква стоматолога от София да сложи край на живота си

Днес сутринта, 39-годишният Александър Попов, стоматолог от София и собственик на клиника, беше намерен мъртъв в къща в бургаския квартал "Сарафово". Според информацията на "Флагман", той е сложил край на живота си чрез самоубийство, като е използвал законно притежаван от него пистолет. Причините за това трагично решение все още се изясняват от органите на реда.

Отпуската край морето се превръща в трагедия

В началото на месеца Александър и неговата партньорка пристигнали в Бургас с планове да прекарат по-голямата част от отпуската си край морето. Целта била да си починат от напрегнатия живот в столицата. Въпреки това, след жесток скандал, двойката се разделила. Жената напуснала наетата къща и се върнала в София, докато Александър останал сам в "Сарафово".

Самота и алкохол водят до фатално решение

След раздялата Александър е удавил мъката си в алкохол. За период от няколко дни той не отговарял на телефонни обаждания, не се появявал в социалните мрежи и не излизал от къщата. Загрижената му партньорка, въпреки скандала, решила да се свърже с полицията поради нарастващото й притеснение за състоянието му.

Полицията открива тялото на Александър

Пристигналите на адреса полицейски служители открили къщата заключена отвътре. След като разбили вратата, те намерили тялото на Александър Попов, прострелян в главата. Пистолетът бил до него. На този етап от разследването, няма данни за външна намеса при причиняването на смъртта. Работи се основно по версията за самоубийство.

Разследването продължава

Тялото на Александър Попов вече е в отделението по съдебна медицина към Окръжна болница в Бургас.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    12
    Дзръко
    Малко му е на тоз тарикат!
  • 6
    11
    невярващ
    Някой е харесал клиниката . Не вярвам ,че е самоубийство.
  • 11
    10
    Аз
    Не ми се вярва това да е самоубийство макар и къщата да е била заключена отвътре със сигурност има и друг ключ. Млад,хубав и перспективен мъж не може да е нямал избор!Влюбен,колко да е влюбен?!Не сме в епохата на Ромео и Жулиета.
  • 6
    9
    JDM
    Жените са прости..но доста практични и обиграни...казваше един приятел за раз.ика от нас хайваните ...на тая и пожелавам цял живот докъто свършна това което е направила да и излиза в флавата..
  • 23
    8
    Dragan
    Малко уважение към покойния. Никой не знае какво е преживял,за да направи този труден избор.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари