Рена Стефанова е новият областен координатор на ПП в Русе

1
Стефанова е утвърден адвокат с дългогодишен опит
Стефанова е утвърден адвокат с дългогодишен опит Снимка: Facebook / ПП - Русе

Стефанова е утвърден адвокат с дългогодишен опит

От началото на септември „Продължаваме Промяната“ в Русе има нов областен координатор в лицето на Рена Стефанова. Нейната основна задача ще бъде подготовката за предстоящата кампания и укрепването на местната структура на партията.

Стефанова е утвърден адвокат с дългогодишен опит, известен със своята ангажираност към правосъдието и обществото. Освен това, тя е майка на двама пораснали синове и баба на две внучета. Член е на партията от самото ѝ създаване, като нейният опит и отдаденост ще бъдат от съществено значение за екипа в Русе. В момента тя изпълнява функциите на общински съветник в Община Русе и е била народен представител в 47-ото и 48-ото Народно събрание.

Стефанова е и член на Националния съвет на „Продължаваме Промяната“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Нормално
    Пеевски Подлоги все нещо трябва да дадат срещу парите на Лъжлив Съби Еконтски
  • 3
    2
    t34t
    като не можа друго да стане, все нещо трябва да стане - трябва да може да се вземат пари без нищо да се прави, само така се става отпуснат дроб с целулит
  • 4
    1
    Боже, Боже
    "Скучаещата Рена". До там ли я докараха. Нали не сте забравили изявлението и, че се кандидатира за кмет защото скучаела? Аз лично ако помета жена на пешеходна пътека и ме осъдят за това, ще се навра в меча бърлога от срам. Но тия на юг от нас си имат един термин: "Гьонсурат". Бе, все ми е тая. Аполитичен съм в тоя момент. Но възмущението е силно.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари