Река Дунав преля в Будапеща

0
Наводненията в Централна Европа взеха 23 жертви
Наводненията в Централна Европа взеха 23 жертви Снимка: Bartek Sadowski / Bloomberg

Наводненията в Централна Европа взеха 23 жертви

Въпреки че дъждовете спряха, нивата на реките Дунав и Одер се очаква да достигнат своя пик в следващите дни. Сателитни изображения показват мащаба на щетите, нанесени от водната стихия в Полша и Чехия. Междувременно, в столицата на Унгария - Будапеща, река Дунав вече прелива от коритото си, съобщи Ройтерс.

Властите в Унгария предприемат спешни мерки за укрепване на речните диги в критичните точки на Дунав край градовете Вишеград, Дьомош и Надимарош. Тези усилия са насочени към предотвратяване на по-нататъшни наводнения и защита на населените места по поречието на реката.

В отговор на бедствената ситуация, председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен ще посети град Вроцлав в Полша - един от най-тежко засегнатите от наводненията райони. По време на визитата си тя ще проведе разговори с лидерите на други държави, пострадали от природното бедствие, включително Чехия, Словакия и Австрия. Целта на тези срещи е да се обсъдят мерките за подпомагане на засегнатите региони и координиране на усилията за възстановяване.

Трагичният баланс на наводненията продължава да се увеличава, като броят на жертвите вече достигна 23 души. Това подчертава сериозността на ситуацията и необходимостта от бързи и ефективни действия за подпомагане на пострадалите и предотвратяване на по-нататъшни жертви.

Експертите предупреждават, че въпреки временното спиране на валежите, опасността все още не е отминала. Очаква се нивата на реките да продължат да се покачват в следващите дни, което поставя допълнителни предизвикателства пред властите и жителите на засегнатите райони.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    12
    Фък дъ УКР
    Ебаният в гъза бесарабски хуйолап мартинчо вече и от името си се отрича,сигурно ще се казва вече минетчо хахаха
  • 1
    11
    Учуден
    Не съм учуден,че ебаната в гъза и устата бесарабска курва мартинчо пак се прави на мъж,явно циганите са му се изредили на разпрания анал хахахаха ей екскремент - майка ти да еба мърша гнусна да еба
  • 1
    10
    До 8
    Ей курво ебана в гъза бесарабска - искаш ли да сереш навътре,майка ти да еба в устата смрадлива да еба ????
  • 1
    9
    Мухахахахаха
    Майка ти да еба курва бесарабска ебана в гъза насран да еба в устата да еба - ще ядеш лайна бе,курво вмирисана пеперастка да ти еба майката мухахахаха Ей дегенерат мръсен, така ще говориш на баща си! Ясно ли ти е бе?! Само да ми паднеш и с кеф ще ти избия зъбките и ще ти натроша краченцата. Ще си платя после да нямам проблеми със закона, ама искам да те гледам как плюеш кръв, комунистическо животно мръсно! Само повтаря заучените фрази изрода... Майка ти да еба докато баща ти ни гледа, а ти подслушваш на вратата и лъскаш! Бесарабското ебано в устата лайно гадно пита за какви зими... Какви зими, нямаш ли очи бе олигофрен?! Щял да ебе... еби си се сам в гъза, че ДеБил-ПеПерастите обичате аналния стимул. Че и от няколко ника пуска коментари оцелелия аборт... И престани да наричаш всеки който не е съгласен с тебе "Мартин". Не се казвам Мартин, не знам за кого говориш, ама щом го хейтиш, сигурно е много по-нормален от тебе. Като не ти е кеф в ЕС, дигай си чукалата и заминавай за Усрайна бе,курво ебана в гъза бесарабска .Майка ти да еба курва ебана в гъза бесарабска - да ти го туря в разпрания ебан задник бе мартинчо курва сифилистична на майка ти гнусната проститутка дето те е изсрала да го туря в разпрания гъз да го туря
  • 7
    8
    До платения комунист:
    Ей дегенерат мръсен, така ще говориш на баща си! Ясно ли ти е бе?! Само да ми паднеш и с кеф ще ти избия зъбките и ще ти натроша краченцата. Ще си платя после да нямам проблеми със закона, ама искам да те гледам как плюеш кръв, комунистическо животно мръсно! Само повтаря заучените фрази изрода... Майка ти да еба докато баща ти ни гледа, а ти подслушваш на вратата и лъскаш! Съветското лайно гадно пита за какви зими... Какви зими, нямаш ли очи бе олигофрен?! Щял да ебе... еби си се сам в гъза, че комунетата обичате аналния стимул. Че и от няколко ника пуска коментари оцелелия аборт... И престани да наричаш всеки който не е съгласен с тебе "Мартин". Не се казвам Мартин, не знам за кого говориш, ама щом го хейтиш, сигурно е много по-нормален от тебе. Като не ти е кеф в ЕС, дигай си чукалата и заминавай за русия или северна корея.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари