Реджеп Ердоган: Израел е ционистка терористична организация!

1
Поддръжниците на Израел ще носят белега на позора с поколения
Поддръжниците на Израел ще носят белега на позора с поколения Снимка: Реджеп Ердоган / Facebook

Според турския президент целите на Тел Авив надхвърлят Палестина и Ливан

Поддръжниците на Израел ще носят белега на позора с поколения.

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган отправи остри критики към Израел и неговите поддръжници по време на пътуването си обратно от дипломатически визити в Албания и Сърбия. Изявленията му бяха предадени от Анадолската агенция.

Обвинения в геноцид и заплаха за мира

Според турския държавен глава, действията на Израел в ивицата Газа представляват геноцид, извършван пред очите на световната общност. Ердоган определи тези действия като "исторически позорен акт за цялото човечество".

"Тези, които поддържат ционистката терористична организация, наречена Израел, ще носят следите на този позор поколение сред поколение", заяви турският президент.

Ердоган подчерта, че според него Израел представлява най-сериозната заплаха за регионалния и глобалния мир. Той призова международните фактори, отговорни за опазването на световния мир, да предприемат мерки за прекратяване на тази заплаха.

Опасения за разрастване на конфликта

Турският лидер изрази загриженост, че целите на Израел може да надхвърлят границите на Палестина и Ливан. Той сподели опасенията си, че Израел се стреми да разшири влиянието на конфликта върху съседните региони.

"Благодарение на турските специални служби ние държим под контрол стъпките, които е предприел или може да предприеме Израел срещу Турция", добави Ердоган, подчертавайки бдителността на Анкара спрямо потенциални заплахи.

Тези изявления идват в контекста на продължаващото напрежение в региона и отразяват позицията на Турция като ключов фактор в геополитическата обстановка на Близкия изток.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    хи, хи,
    Ако се съберат Турция, Иран и арабите, от Израел мокро място няма да остане!😁😁😁
  • 2
    6
    Moni Levi
    Точно така,смърт на ционизма! Слава на народите на Ливан и Палестина! Кур за Нетаняху!
  • 2
    5
    Sara
    Браво на султан Ердоган,прав е напълно,ционистите да терористи и военнопрестъпници,гадни маймуни които трябва да бъдат заличени от лицето на земята! Ердоган е велик,а Адолф Нетаняху скоро ще бъде обесен!
  • 3
    4
    Азе
    Имах предвид израелските терористи да уточня,гадните ционистки чифути!
  • -5
    3
    Sara
    Да,бе, терористична е, ислямските терористи мрьсни мюсюлмани пьрвобитни и прости диваци,Първи нападнаха,прошка няма,избиваш всичко което е ислям,само проблеми с тях.Ливан, Палестинците,Сирия,Иемен,под ножа,да не подберат и турците,ще видят те тероризъм......евреите са умни и организирани,велики са..
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари