Разследват документни престъпления в театъра в Пазарджик

0
Прокуратурата разследва злоупотреби с билети
Прокуратурата разследва злоупотреби с билети

Прокуратурата разследва злоупотреби с билети

Районната прокуратура в Пазарджик е започнала разследване на предполагаемо документно престъпление в местния театър. Разследването се фокусира върху действията на длъжностно лице, за което се твърди, че е съставило официални документи с невярно съдържание относно продажбата на билети.

Хронология на събитията

Според информация от прокуратурата, инкриминираните действия са извършени в периода от 2021 година до края на 2023 година. През този период неназовано длъжностно лице е създало документи, удостоверяващи неверни обстоятелства, свързани с продажбата на билети за театрални постановки.

Текущо състояние на разследването

Към настоящия момент е образувано досъдебно производство, но все още няма повдигнати обвинения срещу конкретни лица. Прокуратурата запазва дискретност относно самоличността на заподозряното длъжностно лице, като разследването продължава.

Реакция на ръководството на театъра

Опитите да се получи коментар от директора на Драматично-куклен театър "Константин Величков", Григор Антонов, останаха безуспешни. Ръководството на културната институция засега не е излязло с официална позиция по случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари