Разлог обяви ден на траур в памет на Венцислав Дункин

0
Кметът на Разлог: Отлетя един от най-добрите млади български пилоти
Кметът на Разлог: Отлетя един от най-добрите млади български пилоти

Кметът на Разлог: Отлетя един от най-добрите млади български пилоти

В памет на загиналия пилот старши лейтенант Венцислав Дункин, община Разлог обяви 14 септември за ден на траур. Дункин, който е родом от града, беше един от двамата пилоти, загинали при трагичната катастрофа на самолет L-39.

Общинската администрация в Разлог съобщи чрез своята официална Facebook страница, че в знак на почит знамената на сградата ще бъдат спуснати наполовина.

Венцислав Дункин, роден през 1996 година в Разлог, е бил само на 28 години. Въпреки младата си възраст, той се е утвърдил като един от най-талантливите български пилоти. Професионалният му път го е отвел в Плевен, където е живял до фаталния инцидент.

Кметът на Разлог, Красимир Герчев, изрази дълбоките си съболезнования към близките на Дункин чрез лично съобщение във Facebook: "Отлетя един млад човешки живот при звездите. И умря, както живя. Истински български боец. Един от най-добрите млади български пилоти. Скърбим с неговото семейство. Бог да го прости", написа Герчев.

Загубата на старши лейтенант Дункин е тежък удар не само за неговото семейство и родния му град, но и за цялата българска авиация. Неговата преждевременна кончина напомня за рисковете, с които се сблъскват военните пилоти в своята професия, и за саможертвата, която правят в името на сигурността на страната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    Циник
    Аха, значи шофьори на тирове, дето карат храната до всеки магазин не загиват всекидневно, а? Значи, строители, които строят домове не загиват всекидневно, а? Значи, стругари, шлосери, монтьори не остават без очи или крайници всекидневно, а? Е, да, те не са на държавна заплатка и първа категория труд с пенсия на 50 години. Те си плащат осигуровките на всяко число от месеца и от джоба си. На тях траур не им се полага!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Мухахахахаха
    Майка ти да еба курва комунистическа ебана в гъза насран да еба в устата да еба - ще ядеш лайна бе,курво вмирисана...
  • ...
    Кръвожадните еврюги вилнеят, колят и бесят ! Никой не казва и копче. Но укронацистите са представяни за жертви, въпреки че са...
  • Фъй дъ РФ
    Ебаният в гъза комунистически хуйолап вече и от името си се отрича,сигурно ще се казва вече минетчо хахаха
  • Учуден
    Не съм учуден,че ебаната в гъза и устата комунистическа курва пак се прави на мъж,явно кремълските цигани са му се изредили...
  • Райчо
    При положение, че тираджията отнася 2 автомобила в лявата лента, за какво се бави толкова този съд ?!?!?! Ясно е като бял ден...