Рая Назарян: Нямам амбиции да ставам служебен премиер

0
Ако бъда поканена от президента Радев за заемането на този пост, ще откажа
Ако бъда поканена от президента Радев за заемането на този пост, ще откажа

Ако бъда поканена от президента Радев за заемането на този пост, ще откажа

Рая Назарян, председателят на Народното събрание, категорично заяви, че няма амбиции да стане служебен премиер, ако бъде поканена от президента Румен Радев. "Ако бъда поканена от президента Радев за заемането на този пост, ще откажа", подчерта тя. Тази позиция на Назарян идва на фона на текущото политическо напрежение и слухове за потенциални промени в ръководството на парламента.

Назарян изрази увереността си в честността и прозрачността на изборите, организирани от партия ГЕРБ. "ГЕРБ винаги е печелил изборите честно, прозрачно, а не със служебни победи за заемане на постове", заяви тя, отхвърляйки всякакви съмнения в легитимността на изборните резултати.

Същевременно, Делян Пеевски обвини президента Радев за разцеплението в партията. Пеевски твърди, че президентът се е опитал "през пионките си от ПП - ДБ да организира сваляне на шефката на парламента." Тези обвинения добавят нов слой на сложност към политическата сцена в България, като създават допълнително напрежение между различните политически фракции.

Въпреки политическите интриги, Назарян смята, че е постигнала значителен напредък в укрепването на диалога между партиите в парламента. "Не съм дала нито един повод, за да се налага каквато и да било смяна на председателя на Народното събрание. Напротив, точно обратното, смятам, че съм положила много усилия и до момента е възвърнат диалогът между различните партии, има някаква последователност, някаква полезност на законодателната инициатива и в този смисъл поводи за подобни хипотези няма", каза тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    Халев
    Подлогата,и проститутка,от гангстерската и престъпна групировка се изказа.Пьлни боклуци.
  • 5
    5
    Запознат
    ПеПеругите са най некадърната и корумпирана сган!
  • 7
    4
    абе пп-дбейците
    Нали вие направихте листата за служебни премиери?!? Що сега рипате като ви влиза?!?😁😁😁
  • -1
    3
    до читателя
    Ама верно от кафенето?!? Назарян, за разлика от ицето бойкикев има реален адвокатски стаж от 10+ години! Ицака колко викаш има?!?
  • 5
    2
    Недоумяващ
    Ти може да нямаш желание,но който те сложи на този пост - има и то голямо,не беше ли това целта ?Затова внимателно !
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари