Ръководството на ФК "Дунав" кани феновете на отворена среща

0
Ръководството на русенския тим търси изход от кризата с помощта на привържениците
Ръководството на русенския тим търси изход от кризата с помощта на привържениците Снимка: ФК "Дунав"

Ръководството на русенския тим търси изход от кризата с помощта на привържениците

Футболен клуб "Дунав" (Русе) организира открита среща с фенове и представители на медиите, съобщиха от ръководството на русенския тим. Събитието ще се проведе на 29 септември 2024 година (неделя) от 16:00 часа в клубния магазин, разположен на улица „Околчица" номер 6 в град Русе.

Инициативата идва в момент, когато "драконите" преминават през труден период в своето представяне. Наскоро назначеният старши треньор Георги Чиликов, който пое отбора на 11 септември, все още не е успял да стабилизира играта на тима. След неговото назначаване "Дунав" записа равенство 1:1 като гост срещу втория състав на "Ботев" (Пловдив) и претърпя тежко поражение с 1:4 на собствен терен от "Етър" (Велико Търново).

Диян Димов, председател на Управителния съвет на "Дунав" и бивш капитан на отбора, сподели своите мисли относно последните резултати пред Българската телеграфна агенция (БТА): "Не можем да си обясним този резултат при загубата от Етър в Русе и още повече слабата игра, която стои зад него. Тренировъчният процес протича нормално. Вярно е, че имаше и много контузени футболисти, но ще се постараем и вярвам, че още в следващия мач, при гостуването в Дупница на Марек можем да покажем по-добро лице".

Димов потвърди, че ще присъства лично на предстоящата среща в магазина до зала „Дунав", където ще бъде на разположение да отговаря на въпроси, свързани както с представителния отбор, така и с дублиращия състав на клуба.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари