Промяна в организацията на движението в град Бяла

11
Причината е провеждане на фестивал за тържествено откриване на реставрирания Беленски мост на Колю Фичето над река Янтра
Причината е провеждане на фестивал за тържествено откриване на реставрирания Беленски мост на Колю Фичето над река Янтра Снимка: Община Бяла

Причината е провеждане на фестивал за тържествено откриване на реставрирания Беленски мост на Колю Фичето над река Янтра

На 23 и 24 август 2024 г., в град Бяла ще се проведе мащабен фестивал по случай тържественото откриване на реставрирания Беленски мост на Колю Фичето, разположен над река Янтра. Във връзка с това събитие, в периода от 19:00 часа на 23 август (петък) до 23:00 часа на 24 август (събота) или до края на мероприятията, ще бъде въведена временна организация на движението в града, съобщиха от Община Бяла.

Основни точки от организацията включват:

  • Движението по общинския път RSE 1003, свързващ селата Ботров и Стърмен с Бяла, ще бъде регулирано от км. 15+930 (разклона към регионалното депо) до км. 16+950 (след моста "Колю Фичето"), с обща дължина от 1020 метра, към републиканския път I-5 Русе – Велико Търново, при кръговото кръстовище на км. 51+930.
  • В този участък движението ще се извършва двупосочно по лявата лента в посока от село Стърмен към град Бяла, като ще бъде въведена забрана за изпреварване.
  • Дясната лента в същата посока временно ще бъде използвана за паркиране на автомобили.
  • Няма да има промени в маршрутите на автобусните линии.
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    То хубаво, ама
    Оная спинозната милиционерска мумия, другаря Нунеффф, няма ли да бъде тричан от „реставрирания“ мост във водите на река Янтра? Готов съм да осигуря въжето и коловете! Публиката сама ще дойде на такъв грандиозен спектакъл-бенефис!
  • 4
    1
    Крис
    Реставрация ли????.. Сите замесени в "реставрацията" , на съд !
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари