Производители: Кайсиите зреят по-рано, но търсенето остава слабо

0
Производители: Кайсиите зреят по-рано, но търсенето остава слабо
Производители: Кайсиите зреят по-рано, но търсенето остава слабо Видео: NOVA

Заради жегата плодовете вече са на пазара

Един от най-вкусните български плодове - кайсията, тази година даде богата реколта. Но производителите казват, че търсенето е ограничено.

Заради климатичните промени реколтата от кайсии е започнала да зрее по-рано от обикновеното. Според производителите този факт е определил закъсняло потребителско търсене, предава NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    007
    Нормално като килото е 7 лева. Но не цената е толкова важна в случая, а това, че за нищо не стават.
  • 6
    5
    Христов
    Пазарът ще ги накара тези тарикати да намалят цените и ще се оправи търсенето. Иначе в чувалите и по 30 ст. за кило за ракия !!
  • -3
    4
    Путин Хуйло
    И аз обичам кайсии,но космати!
  • 10
    3
    Кво?
    Айде бе, слабо било търсенето. С приятел си направихме кооперацийка, половин тон кайсии си купихме от Румъния. На 70 стотинки килограма. Вие си ги дръжте на лев и половина за кило. После само гледайте как гният изпадали и плачете.
  • 7
    2
    Да, да,
    Климатичните промени? На майка ви путката! Вие развъждайте някакви шибани ГМО сортове – твърди като паве, безвкусни, без аромат и без сладост, па чакайте някой да ви ги купи! И за ракия не бих си взел от тоя боклук!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари