Продават на търг над 400 предмета на Елвис Пресли и Принс

0
Продават на търг над 400 предмета на Елвис Пресли и Принс
Продават на търг над 400 предмета на Елвис Пресли и Принс Видео: NOVA

Шише с хапчета, микрофон и ръкописно писмо са сред най-интересните артикули

Колекционерите на музикални сувенири имат повод за вълнение, тъй като на предстоящия търг ще бъдат предложени над 400 предмета, принадлежали на някои от най-великите звезди на рок музиката. Сред най-изявените артикули са вещи на Елвис Пресли, Принс, рок групата Beach Boys и други икони на световната сцена, съобщава "Ройтерс".

Търгът включва редица ценни предмети, които са пряк свидетел на музикалната история. Сред тях се открояват лични вещи на Елвис Пресли, известен като краля на рока. Микрофонът, който е бил част от резиденцията на Пресли в Лас Вегас, е един от артикулите, привличащи вниманието на колекционерите. Друго уникално предложение е шише за хапчета, маркирано с датата „март 1977 година”, което е от последните месеци на живота на изпълнителя.

Златни пръстени, които също са принадлежали на Елвис, са оценени на между 35 000 и 60 000 долара, подчертавайки значението на тези бижута за пазара на колекционерски предмети. Според експерти, бижутата на Елвис продължават да бъдат едни от най-мощните класове активи на планетата, привличайки интереса на инвеститори и фенове от цял свят.

Търгът също така включва уникални артикули от други легендарни музиканти. Едно от тях е ръкописно писмо от Брайън Уилсън, член на емблематичната рок банда Beach Boys, адресирано до неговия колега Майк Лав. Подобни редки реликви дават възможност на феновете да се докоснат до интимни моменти от живота на своите идоли.

Колекционерските търгове, особено тези, които включват вещи на емблематични музиканти като Елвис Пресли и Принс, продължават да бъдат сред най-престижните събития в този специфичен сектор на пазара. Покупката на такива предмети не е просто инвестиция в културното наследство на музикалните легенди, но и възможност да притежаваш част от историята, която е оформила съвременната музика.

С интересни лотове като микрофона на Елвис Пресли, неговите златни пръстени и ръкописното писмо на Брайън Уилсън, този търг обещава да привлече вниманието на сериозни колекционери и музикални ентусиасти от цял свят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари