Принцеса Ан се завръща към кралските си задължения, след като получи сътресение на мозъка

0
По-малката сестра на крал Чарлз Трети посети Националния шампионат на асоциацията за езда на хора с увреждания
По-малката сестра на крал Чарлз Трети посети Националния шампионат на асоциацията за езда на хора с увреждания Снимка: АП / БТА / Архив

По-малката сестра на крал Чарлз Трети посети Националния шампионат на асоциацията за езда на хора с увреждания

Британската принцеса Ан се завърна към официалните си ангажименти, съобщават световните осведомителни агенции.

Това се случва по-малко от три седмици след инцидент, при който тя получи сътресение на мозъка.

Принцеса Ан, която е на 73 години и е по-малката сестра на крал Чарлз Трети, прекара пет нощи в болница, след като на 23 юни получи травма на главата. Според лекарите нараняванията отговарят на удар с глава или крак на кон. Тя бе принудена да отложи планираните си ангажименти, включително и пътуване до Канада.

Принцеса Ан, която често е смятана за най-трудолюбивия член на кралското семейство, се завърна към задълженията си с посещение на Националния шампионат на асоциацията за езда на хора с увреждания (Riding for the Disabled Association National Championships), който се провежда в Западна Англия. Кралската особа, която е била и олимпийска състезателка по езда, е патрон на благотворителната организация повече от пет десетилетия и неин председател от 1986 година.

Ан получава травма на главата, докато се разхожда в района на Геткомб парк, Западна Англия, където се намира домът ѝ. Инцидентът принуди принцесата да прекъсне активната си програма, но тя демонстрира решителност и ангажираност, като се завърна към обществените си задължения възможно най-бързо.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    123
    ебал съм я в наглата тъпа колонизаторска маймуна. влечуги а не хора. фамилийката и е избила стотици хиляди индийци и южноафриканци със оръжия. отделно още стотици хиляди е избила от глад и нищета породени от нейната "управа" давайки най-плодородните земи на британски земевладелци обричайки бедните на гладна смърт. в Индия британия е държала МОНОПОЛ над солта и никой различен от британец не е имал право да я произвежда. най-важният естествен консервант и минерал за метаболизма на човека. абсолютна влечугсга сган която не заслужава нито капчица уважение. за това напишете статия, какво ми я възнасяте тази уродина ? вие нормални ли сте ? младите утре ще ги мислят за светци без да има кой да им обясни какво всъщност са и какво представляват.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари