Преди имах мечти, сега просто искам с данъците на 8 входа да се оправи една улица!

2

Моля в рамките на моя живот съвместно с Община Русе да решим проблема

Жител на Русе отправи емоционален апел към местната власт чрез социалната мрежа Facebook, като сподели своето разочарование от продължаващото вече 15 години пренебрегване на инфраструктурен проблем пред блока, в който живее. Във въпросната публикация, публикувана в групата „Писмо до кмета на Русе“, гражданинът изразява своята загриженост относно състоянието на улицата пред блока „Клокотница 1“, където живее.

Според жителя, проблемът е налице от много години, като последната жалба е подадена на 23 февруари 2024 година. Въпреки многократните опити да се обърне внимание на ситуацията, до този момент не е постигнато решение. Водата, която се събира на улицата, е довела до улягане на входа, напукване на стъклата и повреда на мазилката вътре в самата сграда. Той подчертава, че въпреки всички плащани данъци от осемте входа на блока, състоянието на улицата остава критично.

Когато бях малък, имах мечти, сега просто искам с данъците на 8 входа да се оправи една улица!“, пише гражданинът в своя пост. Той допълва, че вече се е отказал да получи отговори на жалбите си, като последната жалба от февруари 2024 година не е получила никакъв отговор от Общината.

Жителят отправя молба към Община Русе, в рамките на живота си, съвместно да решат проблема с улицата, за да не се наложи на децата му да продължават с подаването на жалби в бъдеще.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    22
    Манчо
    Как какво ги правят милионите??? Ограбват,присвояват,усвояват,аргасват, заграбват,и мн други.Само не и да свършат нещо наистина полезно за своя народ,от където всъщност са дошли и паричните средства.Капиш?
  • 6
    21
    До 20
    За съжаление на живущите във Възраждане, където цените са космически, а и за радост на жителите на Чародейка- точно така си е. Във Възраждане всичко е оставено на разруха от Пламен Стоилов и продължено при екипа на Милков- от улици като след бомбандировки до стари блокове с куп проблеми като мръсотия, слягане, пукантини, няма саниране, шумни или неработещи асансьори, злобни и завистливи съседи, голям дел пенсионери и интриганти и т. н.
  • 6
    20
    Николай
    Елате в Чародейка. Там никъде няма такова нещо, почти на всякъде с малки изключения е асфалтирано, има бордюри, зеленина. Единствено това,че братята настъпват здраво, но това вече се усеща и във всички квартали, дори в центъра. Новите българи ...
  • 2
    19
    Очееадец до очееидец
    Какви глупости пишрш и плашиш хората- никакви токсични изоарения няна от асфалта по тротоарите. А кайво да кажем тогава за улиците, които са също с асфалт и се прегряват много повече без сянка и с натоварен трафик?! Тротоарите на Русе не могат да бъдат с плочки, защото зимата като нахвърлят луга против заледявания и после плочките се разрушават и парите на вятъра . С гудрона по тротоарите не е така.
  • 3
    18
    Очевидец
    Може пък общината да се" самосезира" и да се активира скоро ,че после и да се снимат как реагира на сигнали от жителите:))Дано някой го прочете това от управниците на града и сигналите, които човека многократно е входирал ...Срамота,целия град е изоран от кратери и дупки по улиците, мръсен въздух,отровен вонящ на катран от асфалтираните тротоари...Никъде го няма това безумие !Кой титан на архитектурната мисъл го сътвори това "чудо",в най-горещия град на България при жега над 40*С, да се размекват тротоари и да излъчват токсични миризми?Безмозъчни некадърници!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари