Пребоядисват за пореден път офиса на русенския омбудсман

1

Естетическият ремонт е по изискване на Валентин Димитров

За пореден път сградата, която бе предоставена на обществения посредник на община Русе Валентин Димитров за неговата дейност, е в процес на ремонт. В рамките на десетина дни фасадата се пребоядисва отново от служители на ОП „Комунални дейности“, тъй като посредникът имал претенции относно нюансите в цвета, отбеляза Русе Медиа.

Така сградата на ул.“Отец Паисий“, която бе открита съвсем наскоро като офис на местния омбудсман, се оказва за пореден път оградена със скеле. Отделен е въпросът за чия сметка се извършва този ремонт и толкова ли е важен цветовият нюанс на този офис.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    15
    Запознат
    БеСеПарски лайна, това е Вальо Дупето! В Русе всичко е БеСеПарски лайна, ето защо нищо не се случва! Гнус, голяма гнус!
  • 5
    14
    До Бенедикт
    Как кой плаща - НИЕ! Без да сме го избирали...
  • 4
    13
    Предполагащ
    Вероятно омбудсманът пак е срал редки говна зад вентилатора и е опръскал с говна стените на офиса. Спри да сереш на работното си място бе шушон!
  • 5
    12
    Аман
    Стига вече с тозИ В.Димитров /Дупето/, от 90-те год. насам, все тлъсти порции са за него. Да си ходи вече, заедно с неговият "Апап"-Гошо /с.Ивановският кмет/ -Дерибей и Разбойник! Аман от протежирани хора в тази т.нар. "Малка Виена".........!!!!!!
  • 5
    11
    Предложение за цвят
    Като най-подходящ, предвид личността на Омбудсмана, предлагам екскрементално кафевият
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари