Пребиха жестоко 19-годишна жена в Кресна

0
Жената е отвлечена и пребита от бившия си приятел
Жената е отвлечена и пребита от бившия си приятел Видео: NOVA

Жената е отвлечена и пребита от бившия си приятел

Шокиращ случай на домашно насилие разтърси малкия град Кресна. 19-годишна жена е била подложена на жесток побой от бившия си приятел, който според нейните твърдения, първо я отвлякъл, а след това нанесъл множество удари в главата ѝ.

Хронология на събитията

Инцидентът се разиграл, когато Ивана и нейната братовчедка Йоана се прибрали от чужбина, където учат, за да посетят баба си. Докато трите били заедно в къщата, бившият приятел на Ивана, 21-годишният Богдан Димитров, нахлул вътре.

Ескалация на насилието

Според разказа на Ивана, Димитров първо успял да вземе телефона ѝ със сила. "След което влезе в къщата, беше агресивен и нападна мен, баба ми и братовчедка ми. Обиждаше ни. Беше оставил букет рози на масата, започна да ги къса и хвърля, докато ме питаше дали имам друг приятел. Настояваше, че ако не съм с него, няма да ми позволи да съм с никой", споделя пред NOVA пострадалата.

Отвличане и побой

Ситуацията ескалирала, когато Димитров принудително качил Ивана в колата си. "Половината ми крака бяха навън и се влачеха. Вратата беше отворена, притискайки ми краката през цялото време. Той тръгна, баба ми ме дърпаше отстрани, братовчедка ми застана пред колата. Той беше брутален, щеше да я сгази и нея", описва ужасяващия момент младата жена.

След това Димитров отвел Ивана на отдалечено място, където, според нейните думи, ѝ нанесъл тежък побой. "Казваше, че ще умра в този момент", споделя тя.

Тежко състояние на жертвата

Йоана, братовчедката на Ивана, разказва за състоянието, в което са я намерили: "Беше цялата в кръв, разрошена, раздърпана, подута и едвам вървеше. Нечовешко състояние".

Реакция на властите

Въпреки тежестта на престъплението, 21-годишният Богдан Димитров, който е с чисто съдебно минало, е бил задържан само за 24 часа. Впоследствие му е наложена мярка "подписка".

Опит за потулване на случая?

По-късно родителите на Димитров са посетили дома на Ивана, настоявайки тя да оттегли жалбата си в полицията. Този ход повдига въпроси за възможен опит да се потули случаят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    курви
    Днешните 18-20 години курвентии си падат по татуирани бандити....Какво е очаквала в замяна не я знам тая....
  • 0
    2
    Иркунде
    Малко и е. Жените в днешно време станаха много модерни. Едно време нямаше такива и се живееше много спокойно.
  • 3
    1
    Абе
    Момиче,какво правиш с този изверг със съдебно минало???? Момичета бягайте от такива!!!! Това са насилници!!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари