ПП-ДБ: Събрани са 84 подписа за отстраняването на шефа на Антикорупционната комисия

0
Лена Бориславова увери, че времето за действие преди изборите е достатъчно, а мнозинството ще подкрепи решението
Лена Бориславова увери, че времето за действие преди изборите е достатъчно, а мнозинството ще подкрепи решението

Депутати от ПП-ДБ и "Възраждане" се обединяват за свалянето на Антон Славчев, сочейки връзките му с Делян Пеевски

Депутати от „Продължаваме промяната - Демократична България“ (ПП-ДБ) са събрали 84 подписа в подкрепа на искане за отстраняването на временно заемащия поста председател на Антикорупционната комисия, Антон Славчев. Това съобщи Лена Бориславова от ПП-ДБ, която отбеляза, че очаква необходимото мнозинство в парламента да подкрепи инициативата.

Подписката е подкрепена не само от депутати на ПП-ДБ, но и от част от независимите депутати от коалицията „Величие“, както и от представители на „Възраждане“. Бориславова подчерта, че времето е достатъчно, за да се вземе решение за отстраняването на Славчев преди началото на предизборната кампания.

Антон Славчев е кадър на Делян Пеевски, а действията и бездействията на Антикорупционната комисия са доказателство за това. Това е моментът, в който можем да видим истинското лице на ГЕРБ, без влиянието на Пеевски. Решението за отстраняването на Славчев ще бъде показателно за намеренията на Народното събрание“, заяви Бориславова.

Генерал Атанас Атанасов от ПП-ДБ също изрази мнение, че Славчев трябва сам да подаде оставката си. „Той спечели конкурс за прокурор, но продължава да заема поста в Антикорупционната комисия. Това е необяснимо. Ако Славчев иска да стане прокурор, нека напусне комисията и встъпи в новата си длъжност“, добави Атанасов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Учуден
    Не съм учуден,че ДеБил-ПеПеругите търсят подкрепа от Възраждане и Величие,които иначе плюят при всеки повод. Учуден съм,че мустакатият траверс ЕугЛена не е следствена за фалшифициране на подписи и съдържание в официални документи,заедно с умствено изостаналия убиец на пътя Кирил Простото Петков!
  • 3
    1
    йкйкйк
    На клипа виждаме видни антибългари, видни антихристияни - агентите на сащ: гнусният атанас0ф, лена парапетофа (тя е 4 хилядница на сащ) и белобрадова - абсолютно подкрепяща лъгъбътъ извращенията на сащ в България и в училищата! Такива видни американски представители могат само да вземат $ и да действат срещу християнска България, абсолютни американски подлоги са!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари