Пожарните екипи реагираха на още пет сигнала в Русенско

0
Тази нощ горяха сухи треви, храсти и битови отпадъци в Русе
Тази нощ горяха сухи треви, храсти и битови отпадъци в Русе

Тази нощ горяха сухи треви, храсти и битови отпадъци в Русе, на улица "Агликина поляна"

Пожарните екипи реагираха на още пет сигнала в Русенско

За изтеклото денонощие дежурните екипи на РДПБЗН - Русе са реагирали на 6 сигнала за произшествия.

За пожарът в стърнище в село Борисово ви информирахме преди минути. Вижте останалите намеси на огнеборците:

Между 13:00 и 14:00 часа екип от Втора РСПБЗН е посетил сигнал за запалил се румънски автомобил на моста на р. Дунав. При инцидента не са пострадали хора.

Областна администрация - Русе

В 13:02 часа служители и техника от РСПБЗН - Ветово са се отзовали на обаждане за запалени сухи треви и храсти на адрес в с. Смирненски. До 13:55 часа пожарът, станал в двор на имот, е бил потушен без щети.

Запалени сухи треви са гасили и огнеборците от РСПБЗН – Две могили, в периода от 16:34 до 18:10 часа на адрес в с. Иваново. Там е горяла трева между редовете на овощна градина, като гасенето е извършено с вода и тупалки.

Последното излизане на дежурен екип вчера вечерта е било за запалени сухи треви и храсти в двор на бивша детска градина в с. Дряновец, за времето от 17:32 до 18:25 часа. Загасени са без щети.

Тази нощ от 00:52 до 01:45 часа екип на пожарната отново е бил вдигнат на крак, този път за горящи сухи треви, храсти и битови отпадъци в гр. Русе на улица "Агликина поляна". Там са работили служители на Първа РСПБЗН.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари