Пожарникари гасиха запалени сухи треви на пет места в Русенско

1
Пожарите са ликвидирани без щети
Пожарите са ликвидирани без щети

Пожарите са ликвидирани без щети

За изминалите две денонощия екипите на РДПБЗН - Русе са реагирали на 7 сигнала.

В 08:18 часа на 22 юни в РДПБЗН - Русе е получен сигнал за пожар в склад на фирма на улица "Родина" №80 в град Русе. На местопроизшествието са били изпратени два екипа от Втора РСПБЗН Русе, два екип от Първа РСПБЗН, един от ССОД и автостълба. При пристигане на място е установено, че огънят е обхванал сградата изцяло и покривната конструкция е паднала. В близост до сградата е имало паркиран товарен автомобил, който в последствие е изместен, като е бил засегнат само брезента на ремаркето. След локализиране на пожара е организирано дежурство и доизгасяне на локални огнища от екип на Втора РСПБЗН - Русе и автостълбатата. Пострадали при произшествието няма. Причините и щетите се изясняват в хода на образувано досъдебно производство.

На 22 юни, между 10:05 и 10:40 ч., екип от ССОД е ликвидирал горене на суха трева в района на улица "Свети Димитър Басарбовски" в Русе. Пожарът е потушен на площ от около 800 кв. м. без щети.

На 23 юни екипите на пожарната са гасили запалвани в сухи треви и храсти, които са ликвидирани без щети. Произшествията са възникнали в района на град Сливо поле, село Черешово, в град Русе на улица "Цанко Дюстабанов" и на булевард "Гоце Делчев".

Вчера пожарникарите са извършили и дежурства на мястото на пожара в склада на улица "Родина" в Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари