Пожар във ферма обгази Пловдив

0
Три екипа на пожарната гасиха огъня
Три екипа на пожарната гасиха огъня

Три екипа на пожарната гасиха огъня

Голямо количество запалена патешка тор във ферма за патици близо до село Маноле предизвика сериозно замърсяване на въздуха в Пловдив тази вечер.

Задушлив дим обхвана части от града, включително районите "Южен", "Тракия", "Източен" и центъра. Много пловдивчани се оплакаха в социалните мрежи от тежката миризма, която е осезаема в голяма част от града.

Сигналът за пожара в сметището на фермата е постъпил около 18:00 часа, потвърдиха от пожарната служба в Пловдив. На място незабавно са изпратени три противопожарни екипа, които работят по овладяването на огъня.

Въпреки усилията на огнеборците, се очаква задушливият дим да продължи да се разпространява над града поне до утрешния ден.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари