Пожар лумна в центъра на село Табачка

1
Инцидентът стресна местните жители
Инцидентът стресна местните жители

Инцидентът стресна местните жители

Днес следобед пожар избухна в центъра на село Табачка, разтревожил местните жители. Огънят обхвана поляна до кметството, намираща се в непосредствена близост до къщите на селото. Инцидентът предизвика паника сред жителите, които незабавно подадоха сигнал към пожарната.

Местни жители се включват в гасенето на огъня

Преди пристигането на пожарните екипи, местните жители се включиха активно в гасенето на огъня, използвайки собствени сили и средства. Тяхната бърза реакция помогна да се ограничи разпространението на пожара и да се предотвратят по-сериозни щети. Веднага след сигнала, на мястото бяха изпратени два екипа огнеборци – от град Две могили и град Русе.

Огнеборците предотвратяват разрастването на пожара

Пожарникарите реагираха изключително бързо и успяха да потушат огъня, преди той да нанесе значителни щети на къщите в селото. Благодарение на техните усилия, не са засегнати жилищни сгради. Жителите на село Табачка споделиха, че огънят е бил забелязан навреме, а заради силния вятър разрастването му можеше да доведе до сериозни последици за селото.

Причините за пожара се изясняват

Причината за пожара все още не е установена и тепърва ще бъде изяснена. В момента на мястото на инцидента работят служители на полицията и експерти, които ще извършат разследване, за да определят какво е довело до възникването на огъня.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари