Повреда в радиокомуникациите спря влакове в Германия

0
Движението вече е възстановено
Движението вече е възстановено

Движението вече е възстановено

Германската железопътна компания "Дойче Бан" обяви, че техническият проблем, който предизвика сериозно прекъсване на влаковите услуги в централната част на Германия, е вече разрешен. Според агенция Ройтерс, движението на влаковете е възстановено и транспортните връзки отново функционират нормално.

По-рано днес компанията информира, че влаковете в засегнатите райони не са могли да тръгнат от гарите, което доведе до сериозни неудобства за пътниците. Въпреки че проблемът е отстранен, говорител на "Дойче Бан" препоръча на всички пътници да проверят резервациите си, преди да се отправят към гарата, за да избегнат евентуални забавяния.

Последните проблеми с железопътния транспорт засилват натиска върху ръководството на компанията, която вече е подложена на критики заради множеството закъснения и организационни пропуски по време на европейския футболен шампионат през лятото. Тези проблеми предизвикаха редица призиви за оставки на висши ръководни кадри в "Дойче Бан", отбелязва агенция ДПА.

Местната железопътна компания Ер Ем Фау допълни, че причината за днешното прекъсване е била повреда в радиокомуникациите на "Дойче Бан" в района на Франкфурт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари