Потушиха пожара между Плевен и Русе

1
Обстановката се нормализира
Обстановката се нормализира Снимка: Областна дирекция на МВР - Плевен

Обстановката се нормализира

След тежък пожар в района на Плевен, който доведе до спиране на движението по главния път София - Русе, обстановката вече се нормализира. Пожарът бе овладян и потушен, а трафикът по важната пътна артерия е възстановен. Това съобщи за Българската телеграфна агенция комисар Станислав Атанасов, директор на Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" в Плевен.

Оглед и допълнителни мерки за безопасност

Според комисар Атанасов, около час и половина след овладяването на пожара, дежурни екипи ще останат на мястото за да извършат огледи и да доизгасят отделни огнища. В потушаването на огъня участваха пет екипа от пожарната служба в Плевен. Община Плевен също се включи в борбата с пожара, осигурявайки три водоноски.

Обстановката и причините за пожара

Пожарът е възникнал в сухи треви и храсти в изоставени лозови насаждения и овощни градини край Плевен. Заради силното задимяване, в следобедните часове бе спряно движението по пътя София - Русе в района на града. Екипи на "Пътна полиция" пренасочваха автомобилния трафик през Плевен, за да осигурят безопасността на пътуващите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари