Ограничиха движението по пътя София - Русе в района на Плевен

1
Всички автомобили, които се движат към и от Русе, се пренасочват да минават през Плевен
Всички автомобили, които се движат към и от Русе, се пренасочват да минават през Плевен

Всички автомобили, които се движат към и от Русе, се пренасочват да минават през Плевен

Временно е ограничено движението по пътя София - Русе в района на Плевен заради пожар, съобщи за Българската телеграфна агенция (БТА) говорителят на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи (МВР) в Плевен старши експерт Мариана Цветкова. Ограничението на движението е въведено с цел локализиране и потушаване на пожара, който е предизвикал задимяване в района.

От база "Пътна полиция" - КАТ всички моторни превозни средства, които се движат към Русе, се пренасочват да минават през Плевен. По същия начин е организирано движението и при пътен възел "Гривица" за автомобилите, които идват от Русе, уточни Цветкова. Те също преминават през града, за да се избегнат възможни инциденти.

Пътни полицаи са на място и регулират движението, за да осигурят безопасността на всички участници в движението и да подпомогнат борбата с пожара.

Сигнал за пожара е постъпил около 15:55 часа. По думите на старши експерт Цветкова, до момента няма инциденти или пострадали хора. Пожарът е в сухи треви, стърнища и отпадъци, което създава допълнителни затруднения за пожарникарите, опитващи се да го потушат.

Пожарът е локализиран в непосредствена близост до главния път, което е наложило бързото въвеждане на ограниченията за движение. От МВР - Плевен призовават всички водачи да спазват указанията на пътните полицаи и да избягват района, докато ситуацията не бъде овладяна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари