Постоянните комисии на Общински съвет – Русе започват своите заседания

0
Гражданите могат да следят обсъжданията онлайн
Гражданите могат да следят обсъжданията онлайн Снимка: Общински съвет - Русе

Гражданите могат да следят обсъжданията онлайн

От вторник, 15 октомври, стартират заседанията на постоянните комисии към Общински съвет – Русе. Те ще подготвят материалите за предстоящата общинска сесия, насрочена за четвъртък, 24 октомври, от 09:00 часа.

Екологията - първа на дневен ред

Комисията по Екология ще бъде първата, която ще проведе своето заседание. Пълният график на заседанията на всички комисии е публикуван на официалния уебсайт на Общинския съвет. Към настоящия момент са внесени 27 точки за обсъждане.

Прозрачност в работата на общинските съветници

Важно е да се отбележи, че всички граждани имат възможност да следят работата на общинските съветници. Заседанията на комисиите се излъчват на живо в YouTube канала на Общински съвет – Русе. За удобство на жителите на града, записите от заседанията остават достъпни за гледане на живо в YouTube канала на Общински съвет – Русе, както и да се гледат на запис по всяко време.

Тази практика за публичност позволява на русенци да бъдат информирани за обсъжданите теми и взетите решения, които засягат развитието на града и региона.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари