Последните думи на Матю Пери: Инжектирай ми една голяма доза

1
Наскоро публикувани документи разкриват подробности около фаталния край на актьора
Наскоро публикувани документи разкриват подробности около фаталния край на актьора Снимка: Facebook / Matthew Perry

Наскоро публикувани документи разкриват подробности около фаталния край на актьора

Нови документи, свързани със смъртта на известния актьор Матю Пери, разкриха ужасяващи подробности за последните му часове. Пери, който бе намерен безжизнен в джакузито на своето имение в Лос Анджелис на стойност 5,2 милиона долара, е бил подложен на инжекции с кетамин малко преди смъртта си. Прокурорите разкриват, че актьорът е казал на своя асистент: „Инжектирай ми една голяма доза“, малко преди фаталния момент.

Според публикуваните документи, Матю Пери е бил откриван в безсъзнание два пъти в дома си преди трагичната развръзка на 28 октомври 2023 година. В деня на смъртта си, Пери помолил своя асистент, Ивамаса, да подготви джакузито, след което поискал да бъде инжектиран с кетамин. Прокурорите посочват, че Пери е получил две инжекции – едната около 8:30 сутринта, а другата – в 12:45 следобед.

Ивамаса, асистентът на Пери, бе арестуван заедно с още четирима души във връзка със смъртта на актьора. Сред обвинените са и Ерик Флеминг, д-р Марк Чавес, Джасвин Сангха и д-р Салвадор Пласенсия. Ивамаса, Флеминг и Чавес са се съгласили да признаят вината си, докато Сангха и Пласенсия пледираха невинни.

Според следствието, Матю Пери, който дълги години се бореше със зависимостта си и успяваше да се държи настрана от наркотиците, е започнал отново да търси незаконни вещества в края на септември 2023 година. Той е дал на Ивамаса указания да намери източници за доставяне на наркотици, като му е предоставил пари или е обещал да му възстанови разходите. Асистентът е получил кетамина от Пласенсия и Флеминг, като между 30 септември и 28 октомври 2023 година, Ивамаса е предал на доставчиците около 55 000 долара от парите на Пери за закупуване на течен и таблетен кетамин.

Прокурорите обвиняват заподозрените, че са се възползвали от борбата на звездата с наркотиците. Прокурорът за Централния окръг на Калифорния, Мартин Естрада, заяви на пресконференция: „Обвиняемите по това дело знаеха, че това, което правят, е грешно. Те знаеха, че техните действия излагат на голяма опасност за г-н Пери, но въпреки това са го направили. В крайна сметка, тези обвиняеми са били по-заинтересовани да спечелят от г-н Пери, отколкото да се грижат за неговото благополучие“.

Случаят разкрива и сериозни финансови аспекти на престъплението. Пласенсия е научил за интереса на Пери към кетамина като средство за лечение на депресия още през 2022 година и се е свързал с д-р Марк Чавес, който управлявал клиника за кетамин. Според прокурорите, двамата са обсъждали колко да таксуват Пери, като Пласенсия е писал на Чавес: „Чудя се колко ще плати този идиот“.

Ерик Флеминг, друг от обвинените, е свързал Ивамаса със Сангха, която е описвана като кетаминовата кралица“ на Северен Холивуд. Въпреки че Сангха не е включена в споразумението за признаване на вина от страна на Ивамаса, Флеминг я е споменал като източник, който доставя кетамин предимно на високопоставени личности и знаменитости. Той твърди, че тя продължава да поддържа бизнеса си именно поради тези връзки.

Случаят подчертава и големите рискове, свързани с нелегалната употреба на наркотици и опитите за самолечение. Властите разкриват, че на 28 октомври, денят на смъртта на Пери, Ивамаса му е инжектирал кетамин, който е закупил от Флеминг и Сангха. Асистентът и другите обвиняеми сега са изправени пред тежки наказания, като Флеминг е заплашен от до 25 години затвор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари