Няколко души може да бъдат обвинени за смъртта на Матю Пери

1
Това заявиха от полицията в Лос Анджелис
Това заявиха от полицията в Лос Анджелис Снимка: БТА

Това заявиха от полицията в Лос Анджелис

"Няколко души трябва да бъдат обвинени във връзка с внезапната смърт на актьора Матю Пери", съобщиха от полицията пред задокеанската преса, пише Dir.bg.

Вътрешен представител на правоприлагащите органи е заявил пред сп. People, че федералното разследване на смъртта на звездата от "Приятели" ще приключи скоро и ще бъде взето решение дали да бъдат повдигнати обвинения.

Припомняме, че Пери почина на 54-годишна възраст след употреба на кетамин. В доклад от аутопсията му, изготвен от Службата по съдебна медицина на окръг Лос Анджелис, са описани и други фактори, допринесли за трагичния край като удавяне, коронарна болест и бупренорфин - опиоид.

Приживе звездата открито е разказвал за употребата на кетамина - лекарство за облекчаване на болка и лечение на депресия, в мемоарната си книга от 2022 г. "Приятели, любовници и голямото ужасно нещо".

След неочакваната му смърт лекари предполагаха, че "вероятно" се е сдобил незаконно с лекарството.

Пери беше намерен мъртъв в джакузито на имението си в Лос Анджелис. Освен че използваше кетамин, за никого не беше тайна, че е имал проблеми със злоупотребата с наркотици и в книгата си разкрива, че е похарчил около 9 милиона долара, за да се излекува от зависимостта си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари