Получен е сигнал за заложник в имота в „Бояна”

12
Синът на Ахмед Доган пристигна на място
Синът на Ахмед Доган пристигна на място Снимка: БГНЕС

Синът на Ахмед Доган пристигна на място

В полицията е постъпил сигнал за заложник в сарая в „Бояна”, използван от почетния председател на ДПС Ахмед Доган. Органите на реда заявиха, че при такива обстоятелства трябва да отцепят района, предаде NOVA.

Синът на Доган – Демир Доган, също дойде на място. Според привържениците на почетния председател на ДПС той трябва да бъде допуснат в имота. Мотивите са, че вътре има собственост на баща му.

Припомняме, че по-рано на полицията беше предоставен договор за наем от 2008 година между „Делта Епсилон” и ДПС, представлявано от Ахмед Доган, за ползването на сарая в „Бояна”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    11
    Стефан
    мвр няма ли да респектира дс мафията, освен ако все още не е част от неяBN
  • 0
    10
    Рпсоц
    Това са драз ги м/у дс КЛАНОВЕ ЛУСТРАЦИЯ, M. F.
  • -2
    9
    Нео
    Депорт в турция
  • 7
    8
    Реалист
    Това, което се случва е далече от всякакви правила, норми и закони. Кой го допуска и защо?
  • 23
    7
    И как
    Като начало,трябва да разберат,(ако могат) ,че Доган е ограбил както нашият,така и техният труд.Как един пандизчия,цървул от Дръндар,става с философско образование милиардер???Както ние не трябва да браним шопарв Пеевски,така и те не бива да пазят агент Сава!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари