Полицията затвори магистрала заради изгубен портфейл

0
Немската полиция затвори участък от аутобана, за да претърси района за изгубени пари и документи
Немската полиция затвори участък от аутобана, за да претърси района за изгубени пари и документи

Немската полиция затвори участък от аутобана, за да претърси района за изгубени пари и документи

Германската полиция временно затвори участък от магистрала А8 в Бавария, за да претърси района за изгубен портфейл, съобщава местното издание "Шпигел". Инцидентът се случил в ранните часове на неделния ден, 25 август.

Семейство, което пътувало на почивка към Италия, спряло на бензиностанция, за да зареди. При потеглянето си, мъжът осъзнал, че е оставил портфейла си. Едва когато започнал да ускорява на магистралата, той чул тъп звук, напомнящ на падане на предмет, и тогава разбрал за загубата.

Разтревожен, шофьорът незабавно се обадил на спешния номер 911. Полицията реагирала бързо, като временно затворила участъка от аутобана и започнала обстойно претърсване на района. В портфейла имало около 500 евро, предназначени за семейната ваканция, както и всички важни документи на мъжа, включително лична карта и шофьорска книжка.

Органите на реда установили, че съдържанието на портфейла се е разпиляло по протежение на магистралата в участък от около километър и половина. След кратко забавяне, семейството продължило пътуването си към Италия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    911 в Германия?!!
    Петре, Петре, пак се насра!
  • 3
    1
    Alèx
    ТОВА ЛИ Е НОВИЯ ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА 911! БОЖЕ, БОЖЕ, КОЛКО НЕКАДЪРНИ ЖУРНАЛЯ? ВЕРОЯТНО С ДИПЛОМИ ОТ СУ/ ЛЮПИЛНЯТА ЗА МАЛОУМНИЦИ/!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари