Полицията залови издирван рецидивист

0
Прокуратурата наложи 72-часово задържане на арестувания мъж
Прокуратурата наложи 72-часово задържане на арестувания мъж Снимка: БТА

Прокуратурата наложи 72-часово задържане на арестувания мъж

Правоохранителните органи успешно приключиха операция по залавянето на 23-годишен криминално проявен мъж от Ихтиман, издирван за тежки престъпления. Заподозреният е арестуван след интензивно издирване, съобщиха от полицията.

Въоръжен грабеж в Белица

В края на месец септември младежът е извършил въоръжен грабеж в град Белица. Според информацията, той е заплашил своята жертва с нож, след което е отнел мобилен телефон и 400 лева в брой.

Разкриване на самоличността и издирване

След инцидента криминалистите са успели да установят самоличността на извършителя. Поради укриването му от органите на реда, той е бил обявен за общодържавно издирване.

Арест и повдигнати обвинения

След активни издирвателни действия, заподозреният е бил задържан и привлечен като обвиняем. С постановление на прокуратурата му е наложена 72-часова мярка за задържане.

Разкриване на допълнително престъпление

По време на оперативната работа е станало ясно, че младият мъж е извършител и на домова кражба в Ихтиман. От жилището на свой съгражданин той е отнел различни вещи, включително кабели, макара, електрическа помпа за вода и други по-дребни предмети. За това деяние също му е повдигнато обвинение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари