19-годишен младеж е намушкан в центъра на Добрич

0
Двама мъже са арестувани за нападение с нож
Двама мъже са арестувани за нападение с нож Снимка: БГНЕС

Двама мъже са арестувани за нападение с нож

На 12 октомври 2024 година, в ранните часове на деня, Добрич става сцена на инцидент, който бързо привлича вниманието на местните правоохранителни органи. Около 07:00 часа сутринта, Центърът за спешна медицинска помощ (ЦСМП) - Добрич получава сигнал за млад мъж с тежко нараняване.

Тежко ранен младеж

19-годишен мъж е транспортиран по спешност до Университетската многопрофилна болница за активно лечение (УМБАЛ) "Свети Марина" във Варна с прободна рана в областта на ребрата. Медицинският екип изразява сериозни опасения за състоянието му, подозирайки възможна перфорация на белия дроб.

Разследване и бързи арести

Полицейското разследване разкрива, че инцидентът е възникнал след конфликт пред търговски обект, разположен в близост до кръговото кръстовище на улица "Отец Паисий" в Добрич. В сблъсъка са участвали общо трима мъже, като пострадалият е бил намушкан с нож.

Служителите на Министерството на вътрешните работи (МВР) - Добрич незабавно предприемат оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално-следствени действия. В резултат на бързата реакция, единият от нападателите - 23-годишен мъж, вече познат на полицията, е задържан още същия ден.

Издирване и залавяне на втория извършител

Вторият заподозрян, 30-годишен мъж с криминално минало, първоначално успява да се укрие. Той е обявен за общодържавно издирване. След интензивна работа по горещи следи, на 14 октомври 2024 година, полицейски екипи от Първо районно управление на МВР - Добрич успяват да го локализират и задържат.

Правни последствия

И двамата задържани са изправени пред правосъдието с повдигнати обвинения. Прокуратурата е информирана за случая, като с нейно постановление мярката за задържане на двамата мъже е удължена до 72 часа.

Разследването продължава с цел пълно документиране на престъпната дейност и събиране на допълнителни доказателства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари