Полицията в Русе задържа пиян шофьор на булевард „Христо Ботев“

1
47-годишен мъж с „Мерцедес“ бе арестуван след като пробата му отчете значително над допустимото количество алкохол
47-годишен мъж с „Мерцедес“ бе арестуван след като пробата му отчете значително над допустимото количество алкохол Снимка: Dunavmost / архив

47-годишен мъж с „Мерцедес“ бе арестуван след като пробата му отчете значително над допустимото количество алкохол

На 13 август, около 22:15 часа, служители на пътната полиция бяха изпратени на адрес на булевард „Христо Ботев“ в Русе, в близост до бензиностанция, след получено съобщение от частен СОТ за установен водач със съмнения за употреба на алкохол. При пристигането на място полицаите констатираха, че става въпрос за лек автомобил марка „Мерцедес“ с русенска регистрация, управляван от 47-годишен мъж.

Служителите на реда незабавно направиха проба на водача с техническо средство, която отчете концентрация на алкохол в кръвта над допустимото – повече от 1,2 промила. След установяване на резултата, на водача бе съставен акт и издаден талон за изследване. След това мъжът бе задържан и конвоиран до болницата, където му бе взета кръвна проба за потвърждаване на концентрацията на алкохол.

Резултатите от последващия химически анализ потвърдиха наличието на 1,47 промила етилов алкохол в кръвта на водача, което значително надвишава допустимата граница. Вследствие на това, срещу 47-годишния мъж бе образувано бързо производство по член 343б, алинея 1 от Наказателния кодекс за управление на моторно превозно средство след употреба на алкохол.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    6
    Хаха
    Де го паркира туй беемве тихомирчо? Я му чукнете две-три яйца отпред, да маже с омлет като пусне чистачките. По закон е нищо, дребно хулиганство, но ще му е гот на гъзето.
  • 4
    5
    Дражева
    500-600 души, обитаващи жилищните блокове в съседство се съобразяват с един човек, защото КАТ и полицията не си вършат работата.
  • 7
    4
    да
    Тихомир е любовник на тамошната полиция, за това не го пипат.
  • 8
    3
    Лойд Остин
    Тихомирчо,мисля че не си ЕмЕмей ами ЕйМеГей,нали палавнико ? Мога да те опъна върху беемвето ако искаш,след това със сигурност повече няма да вдигаш шум по нощите като ти пръсна пърдялника с черната мамба хохохо
  • -17
    2
    Тихомир Ангелов MMA
    Аз бях с БМВ то що не дойде лично да ми кажеш да видиш кви шамари щеше да ядеш мишок
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Мухахахахаха
    Майка ти да еба курва комунистическа ебана в гъза насран да еба в устата да еба - ще ядеш лайна бе,курво вмирисана...
  • ...
    Кръвожадните еврюги вилнеят, колят и бесят ! Никой не казва и копче. Но укронацистите са представяни за жертви, въпреки че са...
  • Фъй дъ РФ
    Ебаният в гъза комунистически хуйолап вече и от името си се отрича,сигурно ще се казва вече минетчо хахаха
  • Учуден
    Не съм учуден,че ебаната в гъза и устата комунистическа курва пак се прави на мъж,явно кремълските цигани са му се изредили...
  • Райчо
    При положение, че тираджията отнася 2 автомобила в лявата лента, за какво се бави толкова този съд ?!?!?! Ясно е като бял ден...