Мъж от Севлиево кара пиян в Русе

0
Полицейски патрул спира опасно криволичещ автомобил по улица "Н. Й. Вапцаров"
Полицейски патрул спира опасно криволичещ автомобил по улица "Н. Й. Вапцаров" Снимка: Dunavmost / архив

Полицейски патрул спира опасно криволичещ автомобил по улица "Н. Й. Вапцаров"

На 14 август около 00:27 часа по улица "Никола Йонков Вапцаров" в град Русе полицейски екип от Първо Районно управление е забелязал лек автомобил "Ауди", който се движел нестабилно по пътното платно. Моторното превозно средство било с регистрационни номера от немски образец, което веднага привлякло вниманието на патрула.

След като полицаите предприели проверка, установили, че зад волана на автомобила се намира 48-годишен мъж от град Севлиево. При по-нататъшна проверка се оказало, че шофьорът е в нетрезво състояние. Тестът с техническо средство е показал наличие на над 1.2 промила алкохол в кръвта. След извършване на химическо изследване, резултатите са показали по-висока стойност – 1.94 промила алкохол в кръвта на водача.

На място полицейските служители са задържали мъжа и е образувано бързо производство за престъпление по член 343б, алинея 1 от Наказателния кодекс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Русенски шофьор
    За съжаление като ежедневно шофиращ в Русе напоследък забелязвам все по-тревожни неща, например: - (1) масово по бул. Хр.Ботев, Липник, Плиска се кара над позволената скорост, случва ми се аз да съм с 55-60 и отзад да ме притискат и мигат, предимно келеши с БМВ и Ауди, а напоследък учудващо нагли са и млади лица от женски пол с възпалени устни, цигара в едната ръка и телефон в другата; също толкова опасни са и разносвачите на пици и резервни части - плачат за бой; - (2) почти всички настъпват диагоналната маркировка под моста на Волов, минават през нея в нарушение и това пречи на включващите се в движението от пътния възел с международното, всеки ден виждам конфликти там; - (3) по самото международно шосе тирове и автобуси летят с над 80 км.покрай Шела при ограничение 60, никога не съм виждал да ги спират и глобяват, там трябват стационарни камери; - (4) изцяло неадекватно шофиране по кръстовища, не се спазват ленти и правила за престрояване, особено как се влиза и излиза от кръговото на Цар Освободител; - (5) спиране на аварийни без да има авария, обикновено до спирки и денонощни будки по главните улици, стоейки до колата дъвчейки и пиейки като най-нагло се пречи на движението и на автобусите; - (6) новите сини електробуси на община почти винаги карат с превишена скорост по бул. Христо Ботев нагоре, явно за да са в обороти предполагам; шофьорите най-нагло и безцеремонно си пушат на седалката и си тръскат през прозореца. Мога и още, но да не отегчавам.
  • 4
    1
    Малееее
    Този е за бой!!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Мухахахахаха
    Майка ти да еба курва комунистическа ебана в гъза насран да еба в устата да еба - ще ядеш лайна бе,курво вмирисана...
  • ...
    Кръвожадните еврюги вилнеят, колят и бесят ! Никой не казва и копче. Но укронацистите са представяни за жертви, въпреки че са...
  • Фъй дъ РФ
    Ебаният в гъза комунистически хуйолап вече и от името си се отрича,сигурно ще се казва вече минетчо хахаха
  • Учуден
    Не съм учуден,че ебаната в гъза и устата комунистическа курва пак се прави на мъж,явно кремълските цигани са му се изредили...
  • Райчо
    При положение, че тираджията отнася 2 автомобила в лявата лента, за какво се бави толкова този съд ?!?!?! Ясно е като бял ден...