Полицията издирва две жени след кражба в Пловдив

1
Охранителни камери заснеха лицата им
Охранителни камери заснеха лицата им Снимка: МВР

Охранителни камери заснеха лицата им

На 6 октомври 2024 година, около 19:00 часа, се разигра инцидент на автобусна спирка в Пловдив, който привлече вниманието на местната полиция. Жена, чиято самоличност не се разкрива, забрави чантата си, съдържаща лаптоп и лични документи, на спирката преди тунела-север на булевард „Цар Борис III Обединител", докато се качвала в автобус от градския транспорт.

Камери заснели две жени, взели чантата

След като пострадалата се върнала на мястото и установила липсата на вещите си, тя незабавно потърсила съдействие от Четвърто Районно управление на МВР - Пловдив. В хода на разследването, полицейските служители прегледали записи от охранителните камери в района на автобусната спирка. Кадрите разкрили, че две неизвестни жени са взели изоставената чанта.

Призив за съдействие от обществеността

От Министерството на вътрешните работи - Пловдив отправят призив към гражданите за съдействие в разследването. Всеки, който разполага с информация за самоличността на двете жени, забелязани да вземат чантата, се приканва да се свърже с Четвърто Районно управление на телефон 032/932 004. От полицията уверяват, че анонимността на подалите сигнал ще бъде гарантирана.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    ОПГ ГРОБ=ДПС
    Няма да пипате нашия лилав платен електорат! Те могат да си крадат, изнасилват и убиват бугаристанците! Само Боеко и Джейлян са нашите богове! Инша лах!
  • 4
    1
    Гърни Спасовски
    Пак от слоя, пак от слоя...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари