Полицията арестува седем души след конфликта на Женския пазар

0
Сигнал за конфликт между мъж и жена предизвика намеса на близки и униформени
Сигнал за конфликт между мъж и жена предизвика намеса на близки и униформени Снимка: БТА

Сигнал за конфликт между мъж и жена предизвика намеса на близки и униформени

Около 20:00 часа в района на Женския пазар в София е подаден сигнал за конфликт между мъж и жена, съобщават от пресцентъра на Министерството на вътрешните работи. На място са пристигнали полицейски служители, които са задържали седем души, намесили се в ситуацията. Няма пострадали в инцидента.

Ситуацията се е развила в натовареното градско пространство около популярния пазар, който често е свидетел на интензивно движение и оживление. По първоначална информация има данни за използване на газово оръжие по време на конфликта. Въпреки това, проверката продължава и от органите на реда предстои да установят точните обстоятелства и причините, довели до напрежението.

Арестуваните лица са отведени в полицейското управление, като разследването по случая ще продължи. Възможно е да бъдат повдигнати обвинения в зависимост от резултатите от проверката.

Районът на Женския пазар често е посещаван от граждани и туристи, което прави инциденти като този още по-сериозни, особено когато са свързани с употреба на оръжие, макар и газово. От МВР - София уверяват, че предприемат всички необходими мерки за поддържане на реда и спокойствието в този оживен район на града.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари